Inici Actualitat El taradellenc Pep Masgrau participa a Grenoble en una competició internacional de...

El taradellenc Pep Masgrau participa a Grenoble en una competició internacional de robòtica

0
COMPARTIR

Un taradellenc participa aquest dijous 16 de maig a Grenoble en la FTC First Tech Challenge, una competició de robòtica a nivell internacional. Ho fa com a integrant dels Garrins Metàl·lics, un equip format per nou estudiants d’Enginyeria Mecatrònica de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Vic. L’equip osonenc ja va competir a la European Robotics Festival de Tarragona on van quedar en segona posició, guanyant totes les partides excepte la final.

La competició, organitzada per la Universitat de Grenoble, consisteix en què diversos equips dissenyen, construeixen i programen els seus robots. I aquests competeixen entre ells a partir d’una estratègia i la construcció de robots basats en principis d’enginyeria de so. En cada competició els objectius proposats són diferents i han d’arribar a la major puntuació possible. La Universitat de Vic hi participa amb el robot “Garrinator”.

Per poder realitzar el desplaçament a Grenoble van realitzar una campanya de micromecenatge a la web de Verkami que ha estat tot un èxit i els permetrà cobrir els 3.500 de les despesses del viatge.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments