Inici Actualitat El 29è Torneig d’estiu de Taradell tindrà modalitat futbol sala i futbol...

El 29è Torneig d’estiu de Taradell tindrà modalitat futbol sala i futbol 7

3
COMPARTIR

Com cada any quan arriba l’estiu el camp municipal La Roureda acull el prestigiós Torneig d’estiu. Enguany arriba a la 29ª edició i ho fa amb algunes novetats importants. La més rellevant és que es disputarà amb dos formats de competició: futbol sala i futbol 7. Al mateix temps també amplia les categories participants, obrint el torneig als més petits: els Prebenjamins.

Les categories cadet, juvenil i infantil es disputaran en format de futbol 7. La infantil serà l’única que tindrà els dos formats. És a dir, hi haurà dues competicions en aquesta categoria. Una per a futbol sala i una altra per a futbol 7. Les altres categories (Prebenjamí, Benjamí, Aleví, Femení Júnior i Femení Sènior) competiran en la modalitat de futbol sala.

En total hi haurà 8 categories: Prebenjamí, Benjamí, Aleví, Femení Júnior, Infantil, Cadet, Juvenil i Femení Sènior.

El Torneig es disputarà del 25 de juny al 27 de juliol al camp municipal de la Roureda. Les inscripcions es poden formalitzar des del 22 de maig al 12 de juny al Camp municipal La Roureda (de 19h a 20:30h) o a Esports Estel.

Podeu trobar més informació a la nova web del club (www.udtaradell.cat) on hi ha un apartat específic per al Torneig.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

3 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Joan Parareda
Joan Parareda
20 maig 2013 14:49

Com diu el segon comentari, jo tinc un fill que també juga al torneig i com a pare crec convenient que no hi hagi torneig d’adults.

No sé ni molt menys què va passar, tampoc m’importa, però crec que l’organització va fer molt bé de treure-ho.

Al Taradellenc
Al Taradellenc
18 maig 2013 12:43

Si certes persones no haguessin trencat el nas a una altra persona, no s’hagués deixat de fer i si no vaig errat, l’equip estava format per jugadors del Taradell.

Parlant amb diferents organitzadors, van donar aquest motiu, entenc que molts vulguin jugar però m’estimo mes que els meus fills vagin el camp i vegin futbol que no pas baralles !

Gràcies

taradellenc
taradellenc
16 maig 2013 8:26

Trobo vergonyós que en un torneig d’aquest tipus, no es permeti jugar a una categoria d’adults (masculins). I més sabent que molts d’ells hem participat en aquest torneig durant molts anys, i que se’ns exclogui queda molt malament…