Inici Actualitat Una quarantena de persones descobreixen la geologia i biologia de Taradell

Una quarantena de persones descobreixen la geologia i biologia de Taradell

0
COMPARTIR
Foto: ERC Taradell
Foto: ERC Taradell

De la mà del grup municipal d’ERC Taradell aquest passat dissabte al matí es va fer una ruta guiada per l’entorn natural del poble. L’objectiu era conèixer millor les característiques geològiques i l’entorn natural. L’itinerari va arribar fins al Castell d’en Boix i els participants, una quarantena de persones, van poder descobrir aspectes poc coneguts.

David Amblàs i Xavier Blancafort van ser els encarregats de fer les explicacions tècniques. El primer va parlar de la geologia, mentre que el segon es va encarregar de la biologia. Entre altres aspectes els participants van poder conèixer que l’arbre propi de Taradell és el roure, tot i que antigament s’havien plantat molts pins, o que a la zona propera al Castell hi ha força presència de fòssils.

Podeu trobar més pàgines al bloc d’ERC Taradell.

Foto: ERC Taradell
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments