Inici Actualitat La vuitena edició del SopART homenatjarà Manel Gausa

La vuitena edició del SopART homenatjarà Manel Gausa

0
COMPARTIR

La vuitena edició del SopArt tindrà lloc el pròxim 1 de juny. La iniciativa, organitzada per Encenalls Associació Cultural, tindrà lloc al restaurant Terra Endins de Taradell a partir de les 9 del vespre i ja estan obertes les inscripcions.

Aquest edició estarà dedicada a la figura d’en Perot Rocaguinarda i també comptarà amb un homenatge a l’home de teatre i fotògraf Manel Gausa.

Les reserves per poder-hi assistir es poden fer fins el 27 de maig. El preu és de 21 euros i permet fer una degustació de quatre tapes, un sopar i entrar en el sorteig de diverses obres d’art pintades per a l’ocasió.

Les reserves es poden fer als telèfons: 618 893 644 (Prada), 93 880 11 83/616 841 374 (Miquel) i 639 765 613 (Joan), o a la llibreria Martina (c./Nou, 103) de Vic. També podeu fer-ho per mitjà del facebook a la pàgina d’Encenalls Associació Cultural, deixant el vostre nom i el nombre d’assistents.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments