Inici Actualitat La U.D. Taradell treu un empat del camp de la Sabadellenca

La U.D. Taradell treu un empat del camp de la Sabadellenca

0
COMPARTIR

Bon empat de la Unió Deportiva Taradell aquest diumenge al camp de la Sabadellenca. Els taradellencs van empatar a 2 un partit que podien haver guanyat, si l’àrbitre amb molta rigorositat no hagués anul·lat dos gols als osonencs.

El partit va començar bé per al Taradell que dominava i al minut 11 es va avançar en el marcador gràcies a un gol d’Erra que encarant el porter el va superar sense problemes. Tot seguit, l’àrbitre anul·lava un gol a Muntal per fora de joc, en una decisió molt rigorosa. L’avantatge, però, va durar poc per als taradellencs. Al minut 21 els locals empataven amb una jugada de contraatac per la dreta. I 6 minuts més tard arribava el 2 a 1 per a la Sabadellenca en un córner, que capgirava el marcador.

Abans del descans el Taradell es veia obligat a fer una substitució per lesió de Molas. En el seu lloc entrava Asier. A la represa, les coses van començar bé per al Taradell que en els primers minuts empatava en una jugada per la dreta. La centrada de Muntal la rematava Carrillo arribant en carrera.

Fins al final hi va haver alternatives. Raul salvava el tercer per als locals, mentre que a Muntal, a la part final, se li anul·lava un segon gol per un altre fora de joc rigorosíssim. A la part final, el Taradell es va quedar amb deu jugadors per expulsió de David Pujol.

Gol d’Erra (0-1):

Empat a 1:

Gol de Carrillo (2-2):

Gol anul·lat a Muntal que hagués estat el 0 a 2:

Segon gol anul·lat a Muntal:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments