Inici Actualitat Ambient cívic al Pujoló de Taradell en la Festa del Civisme

Ambient cívic al Pujoló de Taradell en la Festa del Civisme

0
COMPARTIR

El bosc del Pujoló ha acollit aquest dissabte al matí la cinquena edició de la Festa del Civisme de Taradell. Aprofitant el bon dia que feia molta gent i, sobretot, mainada s’han acostat a l’espai verd del poble per participar de les activitats programades i passejar les seves mascotes.

Entre les activitats hi havia una xocolatada popular, un concurs de dibuix ràpid amb una zona d’exposició i diversos jocs i tallers per als més petits. El moment més divertit ha estat durant el concurs de mascotes. En un espai tancat els participants amb el seu gos han desfilat davant del nombrós públic, que era l’encarregat de fer les votacions i escollir els vencedors.

Més tard, s’ha fet una exhibició d’habilitats canines de la Unitat Canina de Rescat d’Osona i una representació teatral amb Canya que no és conya.

L’objectiu de la Festa del Civisme és promocionar entre la població i les escoles actituds que fomentin la convivència, el respecte als espais comuns i una tinença responsable d’animals de companyia.

Us mostrem algunes imatges d’algunes activitats i, sobretot, del concurs de mascotes.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments