Inici Actualitat Taradell celebrarà la 5a Festa del Civisme aquest dissabte

Taradell celebrarà la 5a Festa del Civisme aquest dissabte

0
COMPARTIR

La cinquena edició de la Festa del Civisme arriba aquest dissabte a Taradell. Durant tot el matí s’han programat diferents activitats per fomentar actituds i comportaments que ajudin a la convivència. Per exemple, la tinença responsable dels animals de companyia, la recollida de les deixalles o el respecte als espais comuns.

Les activitats començaran de bon matí amb un esmorzar popular a base de xocolat al bosc d’El Pujoló. Durant el matí també hi haurà tallers per a la mainada i un concurs de dibuix ràpid. A 2/4 d’11 del matí es farà un concurs de mascotes que desfilaran per la zona. Més tard, hi ha prevista una exhibició d’habilitats canines de la Unitat Canina de Rescat d’Osona. I cap a les 12 tindrà lloc una representació teatral amb Canya que no és conya, una dansa de valors i l’entrega de premis.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments