Inici Actualitat ERC de Taradell proposa descobrir la geologia i biologia del municipi

ERC de Taradell proposa descobrir la geologia i biologia del municipi

1
COMPARTIR

El grup municipal d’ERC Taradell organitza aquest dissabte al matí una sortida per redescobrir l’entorn natural del poble. La ruta, que començarà a les 9 del matí, recorrerà diversos punts del terme de Taradell per explicar la geologia i la flora i fauna que tenim.

L’excursió estarà comentada per dos taradellencs: Xevi Blancafort que parlarà de la biologia i David Amblàs que s’encarregarà de la geologia. L’itinerari té una durada d’entre 2 i 3 hores, però adaptat a tothom i amb sortida des de la Plaça de les Eres. Els interessats en participar d’aquesta activitat han de confirmar assistència al mail info@erctaradell.cat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Salvador clot
Salvador clot
12 maig 2013 10:52

Una caminada molt interessant, una manera diferent de conèixer una mica més el nostre poble. Donar les gràcies a tots els assistents i sobretot en Xevi i en David per les seves clares i entenedores explicacions. Una iniciativa que segurament caldrà repetir en properes edicions.