Inici Actualitat Les taradellenques Meritxell i Mireia Pena guanyen el bronze amb el CPA...

Les taradellenques Meritxell i Mireia Pena guanyen el bronze amb el CPA Tona a l’Europeu

0
COMPARTIR
Foto: CPA Tona

Dues taradellenques, Meritxell i Mireia Pena, que formen part del Club Patinatge Artístic Tona, es van proclamar aquest cap de setmana medalla de bronze en el campionat d’Europa en categoria juvenil. Concretament, van competir en l’apartat per a grups interpretant la peça “Camí d’Esperança”.

L’equip osonenc va obtenir quatre notes de 9, una de 9,4 i una de 9,5 i va igualar el tercer lloc aconseguit l’any passat. La victòria va ser  pel conjunt italià Mottense. La competició es va disputar a la localitat italiana de Mòdena, i cal destacar que en categoria sènior el CPA Olot va proclamar-se campió.

Foto: CPA Tona
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments