Inici Actualitat 78 treballs optaran a l’onzena edició del Premi literari Solstici de Taradell

78 treballs optaran a l’onzena edició del Premi literari Solstici de Taradell

0
COMPARTIR
Guanyadors de l'edició 2012 del Premi

Finalment seran 78 els treballs que s’han presentat a l’onzena edició del Premi literari Solstici de Taradell. Aquesta xifra és més baixa que en l’edició anterior (va ser la més participativa), però cal tenir en compte que enguany s’han eliminat categories infantils i s’han agrupat en una per a majors de 16 anys. Només hi ha la diferència entre la modalitat si són de poesia o de prosa.De prosa se n’han presentat 50, mentre que de poesia 28. Els treballs són de procedència molt variada, ja que n’hi ha de Barcelona, Mataró, Olot, Reus, Terrassa, Viladecans, Lleida i, fins i tot, Madrid. A on hi ha més representació osonenca i taradellenca és en la modalitat de poesia.

Els dos millors treballs de cada modalitat literària seran premiats amb 300 i 200 euros, respectivament. L’acte de lliurament del Premi Literari Solstici es celebrarà el dissabte dia 15 de juny a les 12 del migdia a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font. Durant l’acte es podrà gaudir d’un recital de poemes d’autors locals a càrrec de Lola Hosta i musicats per Sergi Gutiérrez.

Guanyadors de l’edició 2012 del Premi
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments