Inici Actualitat Taradell va acollir la 14a Trobada de Voluntaris de les ADF d’Osona

Taradell va acollir la 14a Trobada de Voluntaris de les ADF d’Osona

0
COMPARTIR

Taradell va ser el centre aquest diumenge de la catorzena Trobada de Volutnaris de les ADF d’Osona. L’acte va comptar amb diverses activitats que es van concentrar al llarg del matí pel municipi, tot i que el punt de referència era el Centre cultural Costa i Font.

Al llarg del matí i després d’un esmorzar, els participants a la trobada podien anar d’excursió fins al Castell d’en Boix, gaudir de visites guiades pels punts més emblemàtics del centre del poble o visitar el Mas Casablanca. Mentrestant al Centre cultural, hi havia activitats per als més petits. D’una banda, podien disfrutar amb passejades amb ponis, jugar en un vaixell inflable gegant o  provar proves d’habilitat física.

Al migdia van tenir lloc els actes més insitucionals. Primer amb una xerrada del regidor de l’Ajuntament de Taradell i biòleg, Jordi Baucells, i més tard amb un dinar popular a l’interior del Centre cultural on s’hi van concentrar unes 300 persones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments