Inici Actualitat El taradellenc Albert Pujol guanya la primera edició dels Cingles de Centelles

El taradellenc Albert Pujol guanya la primera edició dels Cingles de Centelles

0
COMPARTIR
Foto: osona.com
Foto: osona.com

La primera edició de la cursa de muntanya Cingles de Centelles va tenir un guanyador taradellenc. Albert Pujol, com a integrant de l’equip CET L’Enclusa, es va imposar en l’apartat masculí d’una prova que va tenir uns 250 participants.

Pujol va completar els poc més de 16 quilòmetres de recorregut amb un temps d’1 hora 23 minuts i 12 segons. El seu triomf no va ser còmode, ja que a dos segons va arribar el segon classificat, Manel Amor, i a 38 el tercer, Xavier Prims.

Foto: osona.com

Uns altres taradellencs, Alfons Morcillo, va ser onzè amb un temps d’1 hora 28 minuts i 44 segons, i Carles Fuente va ser 122è amb un 2 hores 7 minuts i 54 segons. Mentre que l’osonenc Albert Lapeira, també com a integrant de l’equip CET L’Enclusa, va ser 41è, amb 1 hora 43 minuts i 39 segons.

En la categoria femenina, Emma Roca, es va imposar amb un temps d’1 hora 38 minuts i 11 segons.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments