Inici Actualitat Deu persones de Taradell menys a l’atur durant l’abril

Deu persones de Taradell menys a l’atur durant l’abril

0
COMPARTIR

Deu taradellencs/ques menys estan a l’atur, segons les dades del mes d’abril del departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya. L’atur registrat a Taradell s’ha situat en 468 persones, cosa que suposa un descens del 2,1% respecte a les dades del mes de març. Curiosament fa un any hi havia el mateix nombre de veïns de Taradell en situació d’atur.

Pel que fa a Osona, l’atur pràcticament no ha tingut variació. Actualment, hi ha 13.928 persones sense feina, 11 menys que al mes de març. El descens és quasi imperceptible. És el segon mes consecutiu amb descens de l’atur.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments