Inici Actualitat La Biblioteca d’Azambuja ja ha posat en marxa l’agermanament amb la Biblioteca...

La Biblioteca d’Azambuja ja ha posat en marxa l’agermanament amb la Biblioteca de Taradell

0
COMPARTIR

El dia de Sant Jordi va ser el dia escollit per la Biblioteca municipal d’Azambuja per presentar el projecte d’intercanvi cultural que comparteix amb la Biblioteca Antoni Pladevall de Taradell. Ho van fer coincidint amb el lliurament de la sisena edició del Concurso Literário do Município de Azambuja.

A Taradell ja fa uns dies que els actes es van inciar. La presentació va servir per mostrar el calendari d’activitats que faran a Portugal relacionades amb la cultura catalana.

Per exemple es farà una taula rodona sobre novel·les d’autors catalans, s’explicarà i es treballarà la llegenda de Sant Jordi en una activitat dirigida als més petits, es farà una altra taula rodona sobre poesia i dramatúrgia catalana o es farà una projecció d’imatges sobre la biblioteca i la cultura de Taradell.

Com a curiositat aquest mes dins les novetats bibliogràfiques de la Biblioteca d’Azambuja ja s’hi poden trobar llibres com “La pell freda” d’Albert Sánchez Piñol, “La plaça del Diamant” de Mercè Rodoreda i “El violí d’Auschwitz” de Maria Àngels Anglada.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments