Inici Actualitat Aquest divendes comença el cicle de projeccions de Taradell

Aquest divendes comença el cicle de projeccions de Taradell

0
COMPARTIR

El Centre Excursionista Taradell, amb la col·laboració de la biblioteca Antoni Pladevall i Font, enceta aquest divendres la dinovena edició del Cicle de Projeccions. En total es faran cinc sessions. Les projeccions es fan cada divendres a 2/4 de 10 del vespre a la biblioteca i l’entrada és gratuïta.

La primera sessió es centra en una expedició a L’Auyantepui (Veneçuela) feta per  Josep M. Parareda i M. Rosa Aregall. La projecció mostra el salt més alt del món: El Salt Àngel.

El 10 de maig es projectarà “Viatge a l’Illa dels pingüins”, basada en fotografies i música que recreen la novel·la de ficció de Bernat Gasull, centrada en les muntanyes d’Islàndia, Pakistan i els Pirineus.

El 17 de maig la sessió estarà centrada en l’experiència d’Antoni Ortiz amb “A la recerca de la luna plena”. El 24 de maig es projectarà “Expedició a Huayhuash” de Jaume Asensió, centrada en les muntanyes del Perú.

L’última sessió serà el 31 de maig. Anirà a càrrec del fotògraf, Jordi Vila, que mostrarà a través de fotos com es viu l’Everest Trail Race, una prova que transcorre per l’Himalàia del Nepal.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments