Inici Actualitat Un concert de les Tietes Queques i Oques Grasses va tancar els...

Un concert de les Tietes Queques i Oques Grasses va tancar els actes del 30è aniversari de Ràdio Taradell

0
COMPARTIR
Foto: Ràdio Taradell
Foto: Ràdio Taradell

Ràdio Taradell va tancar aquest dissabte els actes de celebració del 30è aniversari del seu naixement. I ho va fer amb un concert a la carpa de Can Costa, que va tenir com a caps de cartell els grups osonencs Les Tietes Queques i Oques Grasses.

Com a teloners, també van actuar Power Burkas, un grup de Vic que ofereix ritmes alternatius amb dosis de punk, i ContraCorrent, una formació de Torelló i el seu estil passa per diferents vessants del rock.

Les Tietes Queques són de Torelló i estan formades per Eva Verdaguer (baix i veus), Anna Castañé (teclat i veus), Maria Creus (bateria), Isaac Pascual (guitarra), Jèssica Martín (veu), Laia Sellarès (clarinet i trompeta), Laia Rovira (saxos) i Maria Camps (trombó i trompeta). El seu repertori fa un recorregut per la música dels anys 80 i 90.

Oques Grasses és un grup de Roda de Ter, format per Josep Montero (veu i guitarra), Guillem Realp (baix), el taradellenc Arnau Altimir (bateria) i Joan Borràs (teclat). A Taradell van presentar el seu primer disc, Un dia no sé com, i autodefineixen el seu estil com a “Reggae a la cassola”.

Podeu veure més imatges del concert a la web de Ràdio Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments