Inici Actualitat La U.D. Taradell guanya el derbi amb l’OAR Vic per un clar...

La U.D. Taradell guanya el derbi amb l’OAR Vic per un clar 0 a 3

0
COMPARTIR

Gran triomf de la Unió Deportiva Taradell aquest diumenge en el derbi disputat al camp de l’OAR Vic. Els taradellencs amb un partit molt seriós han guanyat per 0 a 3, mostrant la seva superioritat.

En els primers minuts de partit, domini total del Taradell, que ja al minut 2 s’hauria pogut avançar en el marcador en un cop de cap de Pujol que ha tret un defensa de sota els pals. Les arribades dels taradellencs han estat constants. En un dels nombrosos córners, Pau ha fregat el gol amb un xut des de la frontal. La insistència del Taradell ha tingut la recompensa al minut 19. Una passada interior d’Edu Morató, l’ha aprofitat Xevi Carrillo per fer el 0 a 1 amb un excel·lent xut creuat.

A partir d’aquí el joc s’ha igualat més. De fet, la pluja ha obligat a un esforç físic per part dels dos equips, però no hi ha hagut massa ocasions. Els locals únicament han fet perill en alguna falta lateral i en una de frontal que Bobé ha desfet sense problemes. Abans del descans, en una falta lateral de Fredi el porter local ha hagut d’intervenir per evitar el segon gol.

A la represa, tot i que els locals semblava que sortien a dominar, el Taradell ha aprofitat per sentenciar el matx. Als 10 minuts a la sortida d’ún córner Raul feia el 0 a 2. I cinc minuts més tard en un atac per l’esquerra, Canó rebia a la dreta i feia el 0 a 3. Fins al final, el Taradell ha sabut controlar l’avantatge i encara ha tingut alguna opció per ampliar el marcador a la contra.

Tres punts molt importants per assegurar la permanència a Segona Catalana.

Gol de Raul (0-2):


Gol de Canó (0-3):

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments