Inici Actualitat El CP Taradell guanya i torna a entrar en la lluita per...

El CP Taradell guanya i torna a entrar en la lluita per la permanència

0
COMPARTIR

Gran victòria del Club Patí Taradell aquest dissabte a la tarda al pavelló del Pujoló. L’equip de Taradell, en una gran segona meitat, va saber remuntar i guanyar a l’Hoquei Club Sant Cugat per 4 gols a 3.

La igualtat va ser la nota dominant i en el primer temps cap dels dos equips va ser capaç de desnivellar el marcador. Els gols es van veure a la represa i les primeres ocasions van arribar a pilota parada. Als 2 minuts el Sant Cugat va desaprofitar un penal per avançar-se. Però el 0 a 1 el va aconseguir als 5 minuts i mig en transformar una falta directa.

Dos minuts més tard, però, Miquel Masoliver tornar a igualar el partit, aprofitant una falta directa pel Taradell. Però, com ha passat molts cops aquesta temporada, l’alegria va durar poc. Perquè segons després en un penal, el Sant Cugat feia l’1 a 2.

Malgrat tot, el CP Taradell va continuar insistint i la remuntada va arribar en els últims 10 minuts. Primer amb un gol d’Edu Genís que posava l’empat a 2. Dos minuts més tard, Masoliver va tenir l’ocasió d’avançar els locals per va fallar una falta directa. Tot i que segons després va compensar l’error fent el 3 a 2 en una nova falta directa.

La superioritat taradellenca es va traduir en un nou gol d’Eudald Bover a falta de 3 minuts. Però ni amb el 4 a 2 el Taradell va poder respirar tranquil, ja que menys d’un minut després arribava el 4 a 3. Els últims minuts van ser de patiment, però l’equip d’Àlex López va saber conservar el triomf. Una victòria que situa el CP Taradell a un sol punt de l’Oviedo i, per tant, de la permanència a falta de tres jornades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments