Inici Actualitat Taradell experimenta de prop el món casteller de la mà dels Sagals...

Taradell experimenta de prop el món casteller de la mà dels Sagals d’Osona

0
COMPARTIR

Amb la voluntat de veure des de dins com funciona el món casteller, aquest divendres al vespre els Sagals d’Osona van realitzar un assaig obert al Centre cultural Costa i Font de Taradell. Els qui s’apropaven a can Costa podien contemplar com es carregaven diferents castells i també podien participar-hi activament, ja fos formant part de la pinya o ajudant a vestir la faixa als membres dels Sagals.

En un altre espai de la sala gran del centre cultural, els més petits també respiraven de l’esperit casteller fent petits pilars. L’assaig es va acabar amb un pica-pica per a tots els assistents.

Normalment els Sagals d’Osona assagen a la Central de Vic els dimarts i els divendres al vespre. Però, ara inicien una sèrie d’assajos itinerants per diferents punts de la comarca per donar a conèixer el món casteller.

Fotos: Miquel Vilardell

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments