Inici Actualitat Usuaris de la Fundació Vilademany participen en la diada de Sant Jordi

Usuaris de la Fundació Vilademany participen en la diada de Sant Jordi

0
COMPARTIR

La Fundació Vilademany no va voler ser menys i va participar activament en la diada de Sant Jordi de Taradell. Durant les setmanes prèvies els usuaris del centre assistencial van elaborar material durant els tallers de manualitats i labors. I aquest dimarts van posar-lo a la venda amb una petita parada al carrer de la Vila.

Sobretot, cal agrair la col·laboració dels alumnes de 1er de Batxillerat de l’Institut de Taradell, que voluntàriament van ajudar perquè els avis i àvies de la residència poguessin viure la diada de Sant Jordi al mig del poble.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments