Inici Actualitat Taradell surt al carrer per celebrar el Sant Jordi

Taradell surt al carrer per celebrar el Sant Jordi

2
COMPARTIR

El Sant Jordi 2013 ha estat un dels més massius que es recorden. Taradellencs i taradellenques, grans i petits, han sortit al carrer, sobretot, a la tarda per gaudir del sol i les activitats organitzades per celebrar la diada de Sant Jordi.

I és que aquest any s’havien programat més activitats, precisament per fomentar que els taradellencs celebressin la diada a Taradell. Així, a banda de les parades d’entitats i comerços venent roses en diferents punts del municipi, a la tarda hi ha hagut dos punts de referència.

Primer al davant de l’església on hi havia tallers infantils, organitzats per les AMPA’s de les escoles de Taradell, voluntaris de 4rt d’Eso de l’INS Taradell i l’Agrupació de Botiguers. Al mateix temps, per segon any consecutiu ERC Taradell ha muntat un mercat d’intercanvi de llibres, que ha tingut molt èxit i comença a consolidar-se.

Mentre els més petits guadien dels tallers i els més grans intercanviaven literatuar, alumnes de l’Escola de Música de Taradell han interpretat diverses cançons. Aquest espai feia goig a mitja tarda per l’assistència massiva de gent.

I no s’ha quedat curta, més tard, la representació de la llegenda de Sant Jordi que s’ha fet a la plaça de les Eres. Una cercavila de gegants i capgrossos amb la participació de la Tarabanda i la Bandatard ha portat la gent fins aquest punt. Aquí els integrants del grup Canya que no és conya han posat en escena una versió moderna de la història del famós cavaller i el drac. A la mateixa plaça hi havia jocs reciclats de Guixot de 8.

A continuació podeu veure una àmplia galeria de fotografies:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Gemma
Gemma
24 abril 2013 13:48

Us felicito per les activitats programades per la diada de sant Jordi! Va ser un dia molt maco!

Rosa
Rosa
1 juliol 2013 17:41
Reply to  Gemma

Gràcies Gemma ! Faig arribar la teva felicitació al Consell Escolar Municipal i a totes les parts implicades. L’any vinent hi tornarem !