Inici Actualitat Més de 100 persones participen al sopar dels 30 anys de Ràdio...

Més de 100 persones participen al sopar dels 30 anys de Ràdio Taradell

0
COMPARTIR

Ràdio Taradell va donar el tret de sortida als actes de celebració del seu trentè aniversari amb un sopar amb col·laboradors i excol·laboradors al centre cultural Costa i Font. La trobada va reunir més d’un centenar de persones que van compartir taula i anècdotes.

El moment més especial va ser en la presentació del pastís d’aniversari. Realitzat pel Xocolater de Taradell, hi havia un 3, un 0 i una R reproduïts en xocolata. I la T estava feta amb un bloc de gel que es va tallar amb un serra mecànica a dalt l’escenari.

Durant el sopar també es van lliurar els setzens Premis de Ràdio Taradell, que van reconèixer a la majoria dels 28 programes que actualment es realitzen des dels estudis de l’emissora. I és que setmanalment passen per Ràdio Taradell unes setanta persones. Al final del sopar es va presentar la nova pàgina web, que compta amb un nou disseny i més funcionalitats. La podeu consultar a www.radiotaradell.com

Properament, també es posarà en marxa una aplicació per a telèfons mòbil amb sistema Android i iPhone. Destacar que el pròxim 27 d’abril hi haurà un concert amb Oques Grasses i Les Tietes Queques com a caps de cartell. I que aquest dissabte es va fer una jornada de portes obertes i una programació especial.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments