Inici Actualitat El CP Taradell acaba molt enfadat per l’arbitratge rebut a Madrid

El CP Taradell acaba molt enfadat per l’arbitratge rebut a Madrid

0
COMPARTIR

Derrota dura del Club Patí Taradell aquest dissabte a la tarda a Madrid, davant l’Alcobendas. L’equip de Taradell es va quedar a un pas de puntuar davant del segon classsificat, després de fer un gran partit. Un penal a falta de 2 minuts pel final va suposar el definitiu 5 a 4 pels locals. Els jugadors del Taradell van acabar el partit molt enfadats per les decisions arbitrals.

El C.P. Taradell va fer un gran partit en un ambient d’un dels principals favorits a pujar a l’Ok Lliga. Només començar ja es va moure el marcador. Els locals van fer l’1 a 0, però segons després Miquel Masoliver tornava a igualar el matx. Des d’un bon inici, però, ja es va veure que els àrbitres condicionarien el matx. En els primers cinc minuts, tot en contra del Taradell: una targeta blava inexistent, una falta directa i un penal.

Tot i això, a l’equador del primer temps, Eudald Bover feia l’1 a 2 i feia saltar la sorpresa al Polideportivo José Caballero. Amb aquest resultat es va arribar al descans, després que els locals desaprofitessin un penal.

El segon temps va començar igual de mogut i amb constants decisions arbitrals, sempre contra els interessos del Taradell. Marc Nuri feia l’1 a 3, però segons després l’Alcobendas reduïa diferències amb el 2 a 3. A falta de 17 minuts i mig, però, Miquel Masoliver aprofitava una falta directa per tornar a posar dos gols de diferència amb el 2 a 4. Però la reacció local va arribar en els últims 7 minuts. Dos gols en dos minuts van posar l’empat a 4. I a 2 minuts pel final un penal va suposar el 5 a 4 definitiu pels locals.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments