Inici Actualitat La U.D. Taradell es retroba amb la victòria davant del Manresa

La U.D. Taradell es retroba amb la victòria davant del Manresa

0
COMPARTIR

Després de quatre derrotes consecutives, la Unió Deportiva Taradell va tornar a guanyar aquest dissabte. Els taradellencs, en un partit completíssim, van derrotar al Manresa per 1 a 0. Tres punts molt importants per aconseguir la permanència.

En tot el partit no es recorda cap oportunitat clara de gol del Manresa. Una dada que diu molt sobre el gran partit dels taradellencs. A la primera meitat, les millors ocasions locals. Tot i que el domini inicial va ser dels manresans, a la contra Edu Morató i Fredi van tenir les primeres ocasions locals. L’únic gol del partit va arribar al minut 43 en una falta frontal que Fredi va llançar de forma magistral.

Al segon temps, el Taradell encara va patir menys. Tot i la incertesa en el marcador, el joc va ser més equilibrat i de nou les millors ocasions van ser locals. El perill arribava en nombrosos llançaments de córner. Mentre el Manresa ho intentava, però no va fer cap xut a porteria en tot el segon temps. Fredi, a la part final, va fregar el segon gol en una falta calcada a la del gol. El porter va rebutjar la pilota.

En els últims minuts el Manresa va quedar amb 10 homes, i ja en el descompte va patir una nova expulsió. Victòria taradellenca que dóna molta moral als jugadors en la seva lluita per evitar el descens.

U.D. Taradell: Bobé, Joan, Raul, Pujol, Erra (Molas), Font, Edu Morató, Fredi, Carrillo (Dot), Canó i Muntal (Asier).

Gol de Fredi (1-0):

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments