Inici Actualitat Els escolars de Taradell posen en escena un espectacle poètic de Miquel...

Els escolars de Taradell posen en escena un espectacle poètic de Miquel Martí i Pol

1
COMPARTIR

Els alumnes de 5è i 6è de Primària de les escoles de Taradell (Les Pinediques, el Gurri  i el Sant Genís i Santa Agnès) van protagonitzar aquest divendres a la tarda la representació d’un espectacle poètic al Centre cultural Costa i Font. L’obra portava per títol “El poeta del poble” i es tractava d’un homenatge al poeta de Roda de Ter, Miquel Martí i Pol, deu anys després de la seva mort.

L’espectacle suposava la cloenda dels tallers de poesia que els alumnes han fet durant els últims mesos a la biblioteca Antoni Pladevall i Font. L’espectacle, sota la direcció del grup Teatrart, comptava amb diferents escenes dedicades a recrear el Poble, la Fàbrica, la Malaltia i la Mort.

A banda de pares, mares i familiars, a la representació també hi va ser present la vídua del poeta de Roda, Montserrat Sans.

Us deixem amb un petit recull d’imatges de l’espectacle.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Rosa Papell
Rosa Papell
20 abril 2013 10:48

La més sincera enhorabona als joves actors i actrius que ens van fer vibrar i emocionar amb els poemes de Miquel Martí i Pol. Gràcies a tots els i les mestres que amb el seu esforç aconsegueixen aquests brillants resultats. I gràcies també al nostre Centre Cultural i a la seva biblioteca per deixar-nos gaudir, any rere any, de petites i meravelloses joies com aquesta!

Són molts els dies, al llarg de l’any, que em donen l’oportunitat de dir: quin orgull ser de Taradell!

Rosa Papell
Regidora d’Ensenyament