Inici Actualitat Taradell vol que els taradellencs celebrin el Sant Jordi quedant-se al poble

Taradell vol que els taradellencs celebrin el Sant Jordi quedant-se al poble

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell ha programat un extens i variat programa d’activitats per la diada de Sant  Jordi amb l’objectiu que els taradellencs disfrutin d’aquest dia al municipi. Per això, per primera vegada es farà una representació de la llegenda de Sant Jordi.

A banda de les parades amb roses i llibres de les entitats i comerços del municipi, durant el 23 d’abril els taradellencs també podran gaudir d’activitats culturals concentrades a la tarda. Així, a partir de les 5 de la tarda hi haurà tallers infantils, organitzats per les AMPA’s de les escoles de Taradell, voluntaris de 4rt d’Eso de l’INS Taradell i l’Agrupació de Botiguers. Al mateix temps, també hi haurà l’actuació dels alumnes de l’Escola de Música del poble i un mercat d’intercanvi de llibres. Una iniciativa aquesta que va iniciar-se l’any passat de la mà d’ERC Taradell. Tot tindrà lloc al davant de l’Església.

Més tard, hi haurà una cercavila amb els gegants i capgrossos, juntament amb la Tarabanda i la Bandatard fins a la Plaça de les Eres. I a 2/4 de 7 de la tarda està prevista la representació de la llegenda de Sant Jordi amb una versió actualitzada, que anirà a càrrec del grup Canya que no és conya. A la mateixa plaça hi haurà jocs reciclats de Guixot de 8.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments