Inici Actualitat La U.D. Taradell cau al camp del Gironella

La U.D. Taradell cau al camp del Gironella

0
COMPARTIR

Derrota de la Unió Deportiva Taradell aquest diumenge a la tarda al camp del Gironella. Els taradellencs van perdre per 3 a 1 en un matx marcat pel primer gol local en un penal totalment inventat per l’àrbitre. El partit amb empat a 1 podia haver caigut per qualsevol banda i ho va fer a favor dels locals.

Al primer temps hi va haver poques ocasions. El Taradell va controlar el joc i va tenir la primera ocasió clara als 18 minuts en un xut des de la frontal de Pau. La més clara, però, va ser un xut al pal de Fredi, on l’àrbitre podria haver xiulat penal, ja que va ser agafat per un defensa mentre feia el xut. Els locals no van tenir cap ocasió clara.

Al segon temps el Gironella va sortir més intents. Als primers minuts va fer intervenir Bobé i als 11 el porter taradellenc va haver d’enviar a córner un xut de falta des de la frontal. El partit va canviar als 17 minuts quan un davanter local es va llançar clarament a la piscina a l’interior de l’àrea. Tothom esperava la targeta groga per simular, però l’àrbitre va sorprendre a tothom assenyalant penal, davant l’incredulitat dels jugadors del Taradell. Va ser l’1 a 0.

El Taradell, però, va reaccionar ràpid. Tres minuts més tard Fredi empatava amb un xut des de la dreta. El Taradell va continuar buscant el gol en un partit totalment obert. I de l’1 a 2 es va passar al 2 a 1. Els taradellencs van fregar el gol en un xut de Muntal que va treure el porter amb una gran intervenció amb el peu. I 10 minuts abans el final, un rebuig en defensa del Gironella es va convertir en un contraatac que va suposar el 2 a 1.

Ja en l’últim minut va arribar la sentència amb el 3 a 1. El Taradell continua sense saber guanyar les últimes jornades i es complica la permanència.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments