Inici Actualitat El CP Taradell perd per la mínima davant de l’Areces

El CP Taradell perd per la mínima davant de l’Areces

0
COMPARTIR

El Club Patí Taradell, que vestia de negre, ha perdut aquest dissabte al municipal del Pujoló davant l’Areces per 2 a 3. L’equip de Taradell sempre ha anat a remolc en el marcador i s’ha quedat a un gol de puntuar.

Durant el primer temps el Taradell ha controlat més o menys el matx. Ben posat sobre el terratzo l’equip local no ha patit massa, excepte durant uns minuts a l’equador de la primera part quan el joc s’ha esverat i ha estat un anar i venir d’àrea. L’ocasió més clara l’han tingut els visitants amb un penal a falta de 9 minuts i mig que Pedro González ha xutat desviat.

Abans destacar un parell de xuts llunyans i dues ocasions aturades per Albert Dalmau. Per part del Taradell, dues accions de Masoliver amb un xut al pal i un parell d’ocasions de Marc Nuri. Semblava que s’arribaria amb empat al descans, però a 2 minuts pel xiulet ha arribat el 0 a 1, obra de Javier González

Al segon temps, l’Areces ha aprofitat per ampliar el marcador, tot i que abans Albert Benito podria haver empatat des del punt de penal. Als 4 minuts, però, ha arribat el 0 a 2 obra de Borja Bernardo. Dos minuts més tard el partit podria haver canviat per bé i per malament. Però tant l’Areces com el Taradell han desaprofitat un penal a favor.

L’1 a 2 ha arribat a falta d’11 minuts i mig en una falta directa de Miquel Masoliver. El Taradell, però, no ha pogut conservar la diferència gaire temps, ja que 2 minuts més tard ha arribat l’1 a 3. A la part final, a la desesperada, el Taradell ha fet el 2 a 3 de Marc Soler. I en els 3 últims minuts ha buscat intensament l’empat, però el marcador ja no s’ha mogut.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments