Inici Actualitat La taradellenca Anna Aparicio presenta el seu primer conte il·lustrat

La taradellenca Anna Aparicio presenta el seu primer conte il·lustrat

0
COMPARTIR

L’àrea infantil de la Biblioteca Antoni Pladevall i Font es va omplir aquest divendres al vespre per presenciar la presentació del conte il·lustrat de la taradellenca Anna Aparicio. La jove estudiant de Belles Arts a Barcelona ha publicat un conte sense text, titulat “El núvol”, que només es basa en il·lustracions.

L’acte va comptar amb la mateixa il·lustradora i la professora de l’Escola municipal L’Arpa, Rita Sañé. Aparicio va explicar que el projecte va sorgir d’un treball a la universitat. El conte es centra en els problemes quotidians i les seves solucions. Els seus protagonistes són una nena i un núvol, com a metàfora dels problemes.

Les il·lustracions han estat realitzades en llapis, collage i llapis de colors, utilitzant una tècnica molt senzilla “perquè la nena i el núvol tinguessin el protagonisme”, segons Anna Aparicio.

El conte ha estat autoeditat per la mateixa il·lustradora i durant la presentació es va poder comprar. També cal destacar que un exemplar quedarà en dipòsit a la mateixa biblioteca i que durant el mes d’abril i maig a l’àrea infantil es poden veure exposades les il·lustracions originals del conte.

Si algú està interessat en comprar algun exemplar del conte es pot posar en contacte amb la seva autora al següent mail: anna.aparicio.catala@gmail.com

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments