Inici Actualitat Es repara la vorera del pont de la Font Gran

Es repara la vorera del pont de la Font Gran

0
COMPARTIR

Aquesta setmana han començat els treballs per reparar la vorera del pont de la Font Gran, en el costat que dóna a Can Just. La mesura es feia necessària després que anés cedint la terra pel pendent de la zona. Tot i que no perillava la seguretat dels vianants, sí que calia resoldre el problema.

Segons sembla, les voreres estan assentades sobre una superfície de terra perquè es van fer més tard que el pont. En canvi, la calçada de la carretera té la base sobre l’antic pont de pedra.

Aprofitant els treballs, també es fa el soterrament d’un tram més de canonada municipal d’aigua. Aquest tub, més endavant, abastirà la urbanització de la Roca i la carretera Viladrau. Actualment, aquest sector de població s’alimenta d’una canonada que passa pel barri del Vapor i quan hi ha una avaria els veïns de La Roca i de la carretera de Viladrau es queden sense subministrament. Aquest nou de tram de canonada soterrat connectarà amb l’anell que hi ha abans del pont, que ja es va enllaçar amb el nucli antic durant les obres d’urbanització. Aquest anell permet que quan hi ha una avaria, no afecti tants abonats.

Les obres van a càrrec  d’una empresa taradellenca i tenen un cost d’uns 12.000 euros. Els treballs s’allargaran durant algunes setmanes.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments