Inici Actualitat L’Esbart Sant Genís balla per celebrar l’aniversari de la Fundació Vilademany

L’Esbart Sant Genís balla per celebrar l’aniversari de la Fundació Vilademany

0
COMPARTIR

Ja s’ha convertit en una tradició. I cada any, l’Esbart dansaire Sant Genís de Taradell participa en l’aniversari de la Fundació Vilademany amb una ballada dels seus grups infantils, juvenils i major. Aquest diumenge a la tarda els usuaris de la Fundació, que commemora el 17è aniversari, van poder gaudir dels balls dels dansaires taradellencs.

Primer de tot, van actuar els grups infantils i juvenils, formats per tres grups de nens i nenes d’entre 6 i 15 anys. Tot seguit, ho va fer el grup major. L’actuació, a més, serveix per encetar la temporada de l’Esbart dansaire.

Fotos: Dídac Ramos.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments