Inici Actualitat Derrota dolorosa de la U.D. Taradell contra el San Lorenzo

Derrota dolorosa de la U.D. Taradell contra el San Lorenzo

0
COMPARTIR

La Unió Deportiva Taradell ha perdut aquest dissabte a la tarda contra el Sant Lorenzo i ha fet un pas enrere en el seu camí per assegurar la permanència a Segona Catalana. Els taradellencs no han fet un mal partit, però el resultat de 0 a 2 al descans ha fet molt mal.

Al primer temps, el Taradell portava la iniciativa en el joc. Sense massa ocasions, sí que tenia el control del matx. Però, paradoxalment, la millor ocasió l’han tingut els visitants al minut 25 en un xut que s’ha estavellat al travesser. Poc després Fredi tenia una bona ocasió, però el seu xut per l’esquerra marxava lleugerament desviat. A la mitja hora de joc ha arribat el 0 a 1, en una acció on s’ha reclamat fora de joc. I 10 minuts després ha arribat el segon en un xut creuat des de la dreta. Entremig el Taradell podia haver empatat en un llançament de falta de Fredi que ha estat rematat amb el cap i la pilota ha sortit fregant el travesser.

El 0 a 2 al descans ha estat un gerro d’aigua freda. A la represa, el Taradell ha sortit disposat a escurçar diferències i en els primers minuts ha tornat  portar la iniciativa. Poques ocasions clares. I més després que en la primera arribada dels visitants, aquests fessin el 0 a 3. El Taradell ha continuat insistint i ha trobat el premi del gol al minut 82. En un rebuig després d’un córner, Molas ha xutat des de la frontal i la pilota ha entrat després de tocar el pal esquerre.

I abans del final ha arribat l’1 a 4 definitiu, en una acció en claríssim fora de joc. La derrota fa que el Taradell es compliqui la permanència a falta de vuit partits.

U.D. Taradell: Bobé, Joan, Asier (Torrents), Pujol, Font, Raul, Edu Morató, Fredi, Carrillo (Molas), Canó i Muntal.

Gol de Molas (1-3):

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments