Inici Actualitat La Fundació Vilademany potencia el voluntariat

La Fundació Vilademany potencia el voluntariat

0
COMPARTIR

La Fundació Vilademany de Taradell ha posat en marxa una campanya per buscar voluntaris. L’objectiu és reunir totes aquelles persones que vulguin col·laborar en activitats o sortides que organitza la Fundació i aportar el seu gra de sorra en pro del benestar dels usuaris i dels serveis que s’ofereixen. Per aquest motiu, es crearà una borsa de voluntariat. Els interessats poden contactar amb la Fundació anant a les oficines de 9h a 13h i de 15h a 19h o al telèfon 93 880 03 75.

La Fundació Vilademany compta des de 1996 amb habitatges tutelats. Des de l’any 2000 compta amb l’espai del Centre de Dia amb 40 places per a gent gran i al 2006 es va inaugurar el nou servei de residència assistida per a persones que necessiten un grau d’atenció superior.

També ofereix serveis de rehabilitació, gimnàstica, perruqueria, menjador o podologia. Al 2012 es va sumar la gestió de 7 pisos tutelats més, a la zona del Pujoló, destinats a persones en risc d’exclusió social. I aquest 2013 s’ha afegit un servei d’acompanyament de gent gran des del seu domicili a diferents centres sanitaris. Per aquest motiu, es considera que el voluntariat pot donar un gran cop de mà per mantenir la qualitat de tota aquesta oferta assistencial.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments