Inici Actualitat L’11è Premi Literari Solstici de Taradell agrupa categories per sobreviure

L’11è Premi Literari Solstici de Taradell agrupa categories per sobreviure

0
COMPARTIR
Guanyadors de l’edició 2012 del Premi

Fins al 30 d’abril es poden presentar treballs per optar a l’onzena edició del Premi Literari Solstici de Taradell. Enguany, aquesta edició canvia les bases, ja que no hi haurà tres categories. S’agrupen totes en una i només hi poden participar els majors de 16 anys. El motiu és l’actual context econòmic que obliga a reduir despeses i s’ha optat per aquesta opció per no deixar Taradell sense el seu premi literari.

Hi continuaran havent dos apartats: poesia i prosa. I es premiaran els dos millors treballs de cada modalitat literària amb 300 i 200 euros, respectivament. L’Acte de lliurament del Premi Literari Solstici es celebrarà el dissabte dia 15 de juny a les 12 del migdia a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font. Durant l’acte podrem gaudir d’un recital de poemes d’autors locals a càrrec de Lola Hosta i musicats per Sergi Gutiérrez.

Aquí es poden trobar les bases del premi.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments