Inici Actualitat Una exposició a can Costa i Font mostra el cicle de vida...

Una exposició a can Costa i Font mostra el cicle de vida dels materials i la seva recuperació

0
COMPARTIR

Des d’aquest dimecres i fins el 16 d’abril es pot visitar  a la sala d’exposicions del Centre cultural Costa i Font l’exposició “Re-cicles”. Es tracta d’una mostra que explica el cicle de vida de diferents materials, des de la matèria primera fins al final.

La mostra busca conscienciar als ciutadans que la seva acció pot beneficiar l’entorn, ja que si no es fa un esforç de reciclatge, els materials van a l’abocador i no es recupera res. En canvi, si es separen correctament els residus, es pot reciclar i continua el cicle (d’aquí ve el títol de l’exposició).

Els materials dels quals es mostra el cicle són el paper, plàstic, alumini, bric (paper+plàstic+alumini), vidre i matèria orgànica. Es tracta d’una exposició amb una part interactiva, ja que permet tocar i endevinar diferents tipus de materials, o bé descobrir de què està format un bric. A més, es poden veure també les matèries primeres.

L’exposició està organitzada per l’àrea de Medi ambient de la Mancomunitat La Plana, i està molt adaptada a la realitat dels seus municipis, d’entre els quals hi ha Taradell.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments