Inici Opinió Final feliç

Final feliç

0
COMPARTIR

Els últims dies, hi ha hagut molt neguit a Taradell. I no és per menys. Molts taradellencs han viscut quatre dies amb l’ai al cor per la desaparició d’una veïna. La majoria, segur, no les tenien totes. Generalment, ja sabem com acaben històries com aquesta. Però, si l’esperança és l’últim que es perd, en aquest cas és més que encertat.

Un cop més, però, sorprès per la col·laboració ciutadana. No han fet falta gaires crides perquè un centenar de voluntaris hagin participat en les batudes per trobar la Consol Sala. Això diu molt d’un poble, i més en plena Setmana Santa, quants molts, segurament, estaven gaudint d’uns dies de festa i de vacances.

D’acord, és un tòpic caure en les paraules de Pep Guardiola, però quanta raó té en Joan Puig, gran conegut a tot el poble, quan ha escrit al Facebook: “Quan ens ho proposem, som un poble imparable!”. Una prova més que Taradell es mobilitza, ja sigui per una festa o per la solidaritat. Així, doncs, no fan falta més paraules per treure’ns el barret tots plegats!

Potser són efectes del que, en teoria, se celebra per la Setmana Santa (la passió, la mort i la resurrecció), però queda clar que mai és tard per tornar a començar! Amb aquest final feliç, bona Setmana Santa!

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments