Inici Actualitat Aquest dissabte avancem els rellotges una hora

Aquest dissabte avancem els rellotges una hora

0
COMPARTIR

Aquest cap de setmana, concretament, durant la nit del dissabte al diumenge caldrà canviar els rellotges. Així, a les 2 de la matinada de diumenge caldrà avançar l’hora fins a les 3 per adaptar-nos a l’horari d’estiu.

Aquest canvi ve marcat per una directiva europea amb l’objectiu d’estalviar energia elèctrica. Es calcula que la despesa energètica a Catalunya es reduirà en 32 milions d’euros durant els set mesos que estarà en vigor l’horari d’estiu. El 90% de l’estalvi es concentrarà en l’àmbit domèstic per la reducció de la il·luminació artificial, de manera que cada llar estalviarà entre 10 i 12 euros.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments