Inici Actualitat Troben viva la taradellenca desapareguda des de dissabte

Troben viva la taradellenca desapareguda des de dissabte

11
COMPARTIR

Els equips de rescat dels Mossos d’Esquadra i Bombers de la Generalitat van trobar aquest dimecres a la tarda la taradellenca Consol Sala, que estava desapareguda des de dissabte al vespre. Segons fonts oficials, va ser localitzada per un veí entre Taradell i Santa Eugènia, en una zona propera al Mas Llagostera i una bassa de Can Vilardell, cap a les 6 de la tarda.

El seu estat de salut és bo, tot i que, segons els Mossos d’Esquadra, patia hipotèrmia. Per això, se la va tractar a l’Àrea Bàsica de Salut de Santa Eugènia de Berga.

Recordem que les tasques de recerca ja feia tres dies que estaven en marxa després que des de dissabte al vespre se’n perdés la pista. Dilluns es va fer una primera batuda amb Mossos i Bombers i a partir de llavors ja s’hi van afegir nombrosos voluntaris de Protecció Civil, Creu Roja i, fins i tot, veïns de Taradell i de fora del municipi.

Celebrem aquest final feliç de la història i agraïm la col.laboració i solidaritat de molts veïns i ciutadans. L’Ajuntament de Taradell a través d’una nota, que us reproduïm a continuació, també ha donat les gràcies a tothom que va col·laborar en la recerca:

“En nom de l’Ajuntament de Taradell volem agrair públicament a totes aquelles persones i cossos de seguretat que han col·laborat en el rescat de la veïna de Taradell desapareguda el passat diumenge 24 de març.

En les tasques de recerca han intervingut diferents cossos dels Mossos d’Esquadra, Bombers, Agents Locals, Protecció Civil, Creu Roja, ADF i UCRO (tots ells vinguts de molts indrets del país), a més a més d’un gran nombre de voluntaris particulars i d’entitats de Taradell i dels pobles veïns. A tots ells el més sincer agraïment per aquests tres dies intensos que han dedicat al rescat i que amb un gran goig per a tothom ha acabat de la millor manera possible.

Un agraïment molt especial al taradellenc que va tenir l’encert de trobar la nostra veïna amb vida. Des d’aquestes quatre ratlles volem també desitjar a la Consol una ràpida recuperació i que ben aviat es pugui restablir d’aquest ensurt en tots els sentits possibles. Moltes gràcies a tots!”

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

11 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Meritxell
Meritxell
27 abril 2013 16:12

Per fi una bona notícia!!! Sóc una barcelonina que viu a Hostalets, ho tenia a facebook i ho he passat a tothom, per família directa que tinc, a Colòmbia, a Florència, Barcelona, Torredembarra, L´Hospitalet,etc…Em sembla que ha donat la volta al món!!! hahahaha!!! Estic molt contenta que la Consol estigui bé, enhorabona a ella, a la seva família i a tots!!!

Anna
Anna
28 març 2013 21:39

Sóc l’Anna Bau. Havíem anat juntes al cole. Ens ho hem passat molt malament tota la classe quan ens vam enterar de la notícia.
Ànims de part de totes les teves amigues del cole que et recorden molt.
Ànims fins aviat

Maria Godayol i Ramos
Maria Godayol i Ramos
28 març 2013 13:35

Estic contenta per aquest final feliç. Felicito a tota la gent que ha pres part en el rescat i sobretot espero la plena recuperació de la Consol!!!

anna
anna
28 març 2013 10:01

Sóc de Taradell, però no coneixo la Consol ni la seva família, però diumenge a la nit em vaig trobar el seu fill molt desesperat informant de la desaparició de la seva mare als Mossos de Vic. Només vull dir-vos que m’ha alegrat molt saber que finalment l’heu pogut trobar i que tot ha acabat bé. Una forta abraçada.

Sílvia
Sílvia
27 març 2013 23:10

Obre bé els ulls per veure coses boniques, n’hi ha tantes com gran és el món.

TERESA
27 març 2013 20:48

És una gran notícia en saber que ja han trobat la Consol. Podem estar molt contents amb tots els qui han col·laborat amb aquesta tasca.

Salutacions (ànims Consol que no estàs sola. Com pots veure, tots estem amb tu)

Carme
Carme
27 març 2013 20:45

Moltes felicitats per la feina feta i que la Consol pugui fer vida normal d’aquí poc 😉

montse ariza
montse ariza
27 març 2013 20:40

Estic molt contenta. No conec personalment la Consol, però m’alegro molt d’aquest final feliç. Ara molts ànims!