Inici Actualitat La U.D. Taradell perd al camp de Lliçà d’Amunt

La U.D. Taradell perd al camp de Lliçà d’Amunt

0
COMPARTIR

Derrota per 2 a 0 de la Unió Deportiva Taradell aquest diumenge al camp del Lliuçà d’Amunt. Els taradellencs van desaprofitar un penal a favor amb 1 a 0 a falta de 10 minuts pel final del matx.

Al primer temps els locals van tenir les millors ocasions. Al minut 10 en una falta directa, Nil va fer una gran intervenció per evitar el gol dels locals. El joc va estarar igualat, però el Taradell va tenir dificultats per arribar a la porteria contrària. El Lliçà va tenir alguna aproximació per la dreta i en algun córner. Mentre el Taradell, només va fer perill en algun xut exterior i en una centrada de Canó que per poc no va arribar a rematar de cap Muntal.

L’1 a 0 va arribar al minut 39 en un xut des de la frontal de l’àrea. A la represa, va continuar la igualtat. El Taradell, però, va estira línies a partir del minut 60. Primer va avisar en un xut de Molas. El Lliçà també va tenir les seves opcions a la contra.

La clau del partit va arribar al minut 79. Canó va ser objecte de penal i Molas va enviar la pena màxima per sobre dels tres pals. De l’1 a 1 es va passar al 2 a 0 quatre minuts després, quan en una contra el Lliçà va sentenciar.

U.D. Taradell: Nil, Joan, Raul, Pujol, Erra, Font, Pau (Molas), Canó, Carrillo (Torrents), Fredi i Muntal.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments