Inici Actualitat Taradell commemora el Dia Mundial de la Poesia

Taradell commemora el Dia Mundial de la Poesia

0
COMPARTIR

La poesia va fluir aquest dijous per la Biblioteca Antoni Pladevall i Font. Amb motiu del Dia Mundial de la Poesia es va inaugurar una exposició de poemes d’autors locals i es van recitar poemes.

L’acte va començar amb la lectura del poema “Només la veu” de Zoraida Burgos, escrit per commemorar la diada. Es va llegir en francès, anglès, italià, àrab, alemany, rus, català, castellà i portuguès amb l’acompanyament musical de la guitarra de Sergi Gutiérrez, professor de l’escola de Música.

També es va inaugurar una exposició de poemes on hi participen 18 autors locals. Concretament, Lídia Arimany, Carme Bayot, Assumpta Camprodon, Rosa Codina, Lola Hosta, Frederic Jané, Pilar Jiménez, Lluís Mauri, Josefina Peraire, Alcubierre, Noèlia Pérez, Glòria Pons, Jesús Ramos, Magí Reig, Mercè Romeu, Rita Sañé, Maria Sellés, Maria Rosa Serra i Mercè Voltas.

Fotos: Miquel Vilardell

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments