Inici Actualitat Un conveni per fer un galliner amb fusta del Montseny permet mantenir...

Un conveni per fer un galliner amb fusta del Montseny permet mantenir la feina a taradellencs del Centre Especial Areté

0
COMPARTIR

Areté i APMontseny han signat aquesta setmana un conveni per la inserció laboral de persones amb malaltia mental i la promoció de productes forestals del Montseny. Aquest conveni permetrà contractar per part de l’APM els serveis del CET Areté en aquelles tasques de bosc que no hagi de realitzar de forma específica un professional forestal. Per la seva banda, Areté incorporà fusta de castanyer o d’altres espècies del massís del Montseny en la fabricació dels seus articles de l’àrea de fusteria. Concretament, en un nou galliner.

Així, el conveni permetrà mantenir una quinzena de llocs de treball al Centre Especial Areté. Entre els seus treballadors hi ha diversos taradellencs amb malalties mentals.

El galliner, que es presentarà oficialment durant el Mercat del Ram de Vic, és un espai per a dues o tres gallines i es pot col·locar als jardins. A banda del galliner, el centre està especialitzat amb taules de cultiu urbanes.

Areté és un Centre Especial de Treball que forma part de la xarxa de serveis de la Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona i té com a finalitat promoure la  inserció laboral i social de persones amb malaltia mental i amb dificultats per inserir-se al món laboral. Dóna feina a 15 persones, 12 de les quals amb problemes de salut  mental.

Fundació Areté està formada pel Consell Comarcal, el Centre mèdic Psicopedagògic i la Mancomunitat La Plana. Per això, l’alcalde de Taradell va participar en l’acte, com a president de la Mancomunitat La Plana.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments