Inici Actualitat Més de 2.100 nens, alguns de Taradell, participen a la cantata d’escoles...

Més de 2.100 nens, alguns de Taradell, participen a la cantata d’escoles de música a Barcelona

0
COMPARTIR

L’Associació Catalana d’Escoles de Música i Dansa (ACEM) va celebrar aquest diumenge els seus 20 anys amb una cantata al Parc del Fòrum de Barcelona on hi van participar durant tot el dia més de 2.100 nens d’entre 4 i 8 anys de 54 escoles diferents de tot Catalunya. Entre ells, hi havia representada l’Escola de Música de Taradell, que participava en la segona cantata.

Hi van ser presents 32 nens i nenes de Taradell, acompanyats per als seus familiars.

Al llarg del dia es van fer tres passis amb la participació de 700 nens per actuació. La primera cantata del dia ha estat convocada a les onze del matí i tot i la pluja que alguns moments ha caigut al Parc del Fòrum es va celebrar l’actuació dels primers 700 nens. Van interpretar la cantata ‘El nen enamorat de la lluna’, que ha estat escrita i composada per Manel Justícia i Xevi Matamala. Els van acompanyar quatre músics, professors de diferents escoles i tres actors, ja que una part del muntatge era teatralitzat.

En una nota, l’ACEM va alertar que les retallades posen en perill el model d’ensenyament musical públic i va reivindicar el paper de l’ensenyament musical com a contribució útil per a l’èxit escolar.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments