Inici Actualitat El CP Taradell es queda amb la mel als llavis i empata...

El CP Taradell es queda amb la mel als llavis i empata amb el Mataró

0
COMPARTIR

Al Club Patí Taradell li va sobrar un minut en el partit d’aquest dissabte al municipal del Pavelló davant de l’Hoquei Club Mataró. L’equip de Xevi López guanyava 3 a 2 a falta de 30 segons, després de fer un gran partit contra el segon classificat de la Primera Divisió.

L’equip de Taradell sabia que tenia un rival molt complicat aquest cap de setmana. Al primer temps, hi va haver poques ocasions. Els mataronins es van avançar amb el 0 a 1 als 8 minuts. Una vegada més el Taradell anava a remolc en el marcador. Al minut 16 Albert Benito no aprofitava un penal a favor per empatar i al descans s’hi arribava amb avantatge pels visitants.

A la segona part la dinàmica va canviar. Així, Miquel Masoliver, negat davant la porteria en les últimes jornades, empatava el matx amb un gol de falta directa. Faltaven 9 minuts. Però el Mataró es va tornar a avançar amb una falta directa a manca de 4 minuts. El Taradell no es va rendir i va saber capgirar el marcador. Primer amb un gol de Marc Soler a falta de 2 minuts i després amb una nova falta directa, transformada per Masoliver quan quedava menys d’un minut.

Però, pràcticament en l’última jornada del partit, el Mataró va aconseguir l’empat a 3, que va deixar al Taradell amb la frustració d’haver pogut aconseguir la primera victòria de la temporada a casa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments