Inici Actualitat La U.D. Taradell reacciona tard i perd davant del Sallent

La U.D. Taradell reacciona tard i perd davant del Sallent

0
COMPARTIR

La Unió Deportiva Taradell no va tenir prou temps per remuntar aquest dissabte a la tarda i va perdre per 2 a 3 contra el Sallent. Els taradellencs van arribar a perdre per 0 a 3 a falta de mitja hora i, tot i remuntar, no van poder esgarrapar cap punt.

A la primera meitat, hi va haver molta igualtat i poques ocasions. Les més clares van ser per al Taradell. Als 22 minuts Muntal enviava al lateral de la xarxa un xut davant del porter. Als 35 Edu Morató xutava massa alt, després de rebre a l’interior de l’àrea. En canvi, el Sallent aprofitava el vent a favor per buscar pilotes llargues. I va aconseguir el 0 a 1 en el primer xut entre els tres pals. Al minut 41 una falta a mitja altura i sense massa perill, es va introduir a la xarxa després que ningú toqués la pilota.

A la represa, segon gerro d’aigua freda per al Taradell que als 2 minuts veia com els visitants feien el 0 a 2 en la primera arribada. El Taradell va arriscar per buscar l’empat. Raul va rematar de cap desviat. Però tot seguit, en una contra el Sallent marcava el 0 a 3 a falta de mitja hora.

Fins al final va ser un atac i gol del Taradell. Edu  Morató a falta de 20 minuts feia l’1 a 3 rematant de cap. I el segon gol va arribar a falta de deu minuts. Fredi va controlar a l’interior de l’àrea i es va treure un xut que el porter visitant va aturar, però Canó va marcar a plaer. La pressió local es va intensificar i va reclamar més d’un penal, sobretot, en una acció on la pilota va tocar a les mans d’un defensa del Sallent. Els visitants es va dedicar a perdre temps descaradament, sobretot, quan en els últims minuts es van quedar amb inferioritat numèrica.

Ja en el temps de descompte Sergi Erra va fregar el gol amb un gran xut que va necessitar la intervenció magistral del porter del Sallent.

U.D. Taradell: Nil, Joan, Pujol, Asier (Font), Erra, Rau, Edu Morató, Canó, Carrillo (Pau), Fredi i Muntal.

Gol del Sallent (0-1):

Gol del Sallent (0-2):

Gol del Sallent (0-3):

Gol d’Edu Morató (1-3):

Gol de Canó (2-3):

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments