Inici Actualitat L’Escola de Música de Taradell participa diumenge en una cantata multitudinària a...

L’Escola de Música de Taradell participa diumenge en una cantata multitudinària a Barcelona

0
COMPARTIR

Amb motiu del 20è aniversari de l’Associació Catalana d’Escoles de Música i Dansa (ACEM) aquest diumenge s’interpreta la cantata “El nen enamorat de la lluna” amb més de 2.000 alumnes d’entre 4 i 8 anysde 54 escoles de música de tot Catalunya. Entre ells hi haurà diversos alumnes de l’Escola de Música de Taradell.

La cantata es farà a l’Auditori Gran del Parc del Fòrum de Barcelona i es dividirà en tres sessions. Des de Taradell els alumnes marxaran en autocar a les 10 del matí i participaran a la cantata de quarts de 2 del migdia.

La cantata ha comptat amb els textos i il·lustracions de Manel Justícia i la composició musical de Xevi Matamala. A l’escenari, a banda dels nens, hi haurà quatre músics i tres actors que teatralitzaran la cantata. L’acròbata Lorraine Gallen farà de lluna amb un espectacle de teles aèries.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments