Inici Actualitat La Biblioteca Antoni Pladevall commemorarà el Dia Mundial de la poesia

La Biblioteca Antoni Pladevall commemorarà el Dia Mundial de la poesia

0
COMPARTIR

Un any més la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell participarà, de manera activa, en el Dia Mundial de la Poesia. La iniciativa s’inclou en els actes que han programat diferents biblioteques de la comarca d’Osona. El Dia Mundial de la Poesia es celebra el pròxim 21 de març.

A Taradell es farà una exposició de poemes on hi participen 18 autors locals. També es llegirà el poema “Només la veu” que la tortosina Zoraida Burgos ha escrit per festejar el dia i que s’ha traduït a vint idiomes. Concretament,a Taradell es llegirà en francès, anglès, italià, àrab, català, castellà i portuguès.

A Vic la biblioteca Joan Triadú acollirà un recital de poesia en amazic i català. A Torelló a la biblioteca Dos Rius es farà un duel de haikús, poesia molt breu de tradició japonesa. I a Folgueroles el Museu Verdaguer ha organitzat un concurs de relats curts al facebook.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments