Inici Actualitat Canvi d’aparcaments i senyals al centre del poble

Canvi d’aparcaments i senyals al centre del poble

0
COMPARTIR

Durant aquest dilluns s’han iniciat els treballs per millorar la circulació al centre del poble. Concretament, a la intersecció entre el carrer de la Vila i la carretera de Balenyà. El canvi més significatiu és que si fins ara els vehicles que accedien a la Plaça de les Eres per la carretera de Balenyà havien de cedir el pas, ara ho faran els que venen del carrer de la Vila. Per això, ja s’han canviat els senyals pertinents, just davant del forn de pa Casassas.

Segons l’alcalde, Lluís Verdaguer, la idea és donar prioritat als vehicles que venen de la carretera de Balenyà. “De manera natural, els que pujaven del carrer de la Vila ja s’aturaven tant per si volien anar cap a la carretera de Balenyà, ja que dos vehicles no passaven i s’havien d’esperar, com si seguien recte, ja que en haver-hi poca visibilitat no se’n fiaven”.

A banda del canvi del cediu el pas, també s’està estudiant si eliminar les places d’aparcament més properes a la cruïlla. Aquesta zona sempre ha estat molt estreta i no permetia el pas de dos vehicles alhora. Amb l’augment de vehicles producte dels canvis de circulació, s’ha decidit actuar. Està previst deixar la zona sense aparcaments durant uns dies per veure com funciona i acabar de prendre la decisió definitiva.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments