Inici Actualitat El CP Taradell perd 5 a 2 a la pista del líder

El CP Taradell perd 5 a 2 a la pista del líder

0
COMPARTIR

El Club Patí Taradell va disputar aquest divendres al vespre un nou partit de la Primera Divisió. L’equip de Taradell ho tenia difícil per puntuar, ja que visitava la pista del líder i un dels favorits per l’ascens, el CP Vilafranca. El resultat final va ser de 5 a 2 pels locals.

Malgrat la derrota, el CP Taradell va donar la cara. Durant els primers 25 minuts el marcador no es va moure. El Taradell va aguantar l’empenta local. La millor ocasió va ser un penal a favor del Vilafranca a manca de dos minuts i mig, que els locals no van aprofitar.

A la represa van arribar els gols i el joc va ser molt mogut. Només començar Xavier Caldú va posar l’1 a 0 al marcador. Poc després el mateix jugador va desaprofitar una falta directa, però el seu company Joan Vázquez ho va solucionar pocs segons més tard fent pujar el 2 a o a l’electrònic. Els primers minuts van ser letals pel CP Taradell, ja que un minut i mig després el mateix jugador marcava de penal el 3 a 0.

Malgrat tot, el Taradell va entrar en el partit. Primer amb un gol de penal d’Albert Benito i després amb un altre gol de Marc Nuri. Era el 3 a 2 i faltaven 11 minuts per la conclusió del matx. Però la clau va ser la reacció immediata dels locals. Segons després del 3 a 2, Joan Muntané feia el quart pel Vilafranca.

Cap al final i a la desesperada, Masoliver desaprofitava una falta directa i a pocs segons per la conclusió Oriol Borràs posava el definitiu 5 a 2.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments