Inici Actualitat Taradell.com també informarà dels naixements al poble

Taradell.com també informarà dels naixements al poble

0
COMPARTIR

Amb la voluntat d’informar de tot allò que passa al poble, aquesta web incorporarà durant aquest mes una nova secció. Es tracta dels Naixements. De fet, diversos lectors ja ens havien suggerit aquesta idea, però calia portar a terme una sèrie de tràmits per preservar el dret a la intimitat.

Així, gràcies a un acord amb l’Ajuntament de Taradell tots aquells pares i mares que vagin a empadronar el seu fill a les oficines municipals, podran donar consentiment perquè nosaltres publiquem el nom del nounat/da. Si no ens donen consentiment, no ho publicarem.

Animem a tots els futurs pares i mares que hi donin el seu vist-i-plau. No tenim cap altra finalitat que informar als taradellencs i taradellenques.

Al mateix temps, la web no només complementarà la seva informació amb els nens i nenes que vagin naixent, sinó que també ens permetrà disposar d’un registre públic i de fàcil accés sobre la natalitat del poble. Així tal i com es fa amb l’apartat de defuncions, també s’estructurarà per mesos i a finals d’any es penjarà un document que deixarà constància dels nounats al municipi.

Si els pares ho volen, també ens poden informar directament amb un simple mail a info@taradell.com

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments