Inici Cartes dels lectors Estat del solar de l’antic col·legi Sant Genís i Santa Agnès

Estat del solar de l’antic col·legi Sant Genís i Santa Agnès

7
COMPARTIR

Us envio unes fotografies per denunciar l’estat en què es troba el solar que havia ocupat l’antic edifici de l’escola Sant Genís i Santa Agnès.

Sóc conscient de la problemàtica que hi ha al voltant d’aquest solar (sóc cap d’obra d’una empresa constructora i visc en primera persona els problemes del nostre sector). Però això no treu que l’Ajuntament podria buscar una solució provisional per tal que no tinguéssim un abocador al bell mig del nostre poble.

Amb l’arribada de la calor, la cosa es podria agreujar amb l’aparició del temut mosquit tigre degut a l’aigua acumulada que normalment perdura durant setmanes després d’un període de pluges. També caldria millorar la tanca que està a punt de caure i on hi ha unes obertures a la part baixa que no compleixen cap normativa i per on una persona pot caure a l’interior del solar.

La porqueria que es veu a les fotografies hi és des de fa mesos, ja que la brigada no hi entra a netejar. Suposo que és pel fet que el solar, ara mateix i després de la permuta, és de titularitat privada. Però segur que això es podria arreglar per tal que com a mínim, de tant en tant, s’hi fes una neteja.

Roger Casasús i Farré

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

7 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Dolors
Dolors
27 març 2013 20:40

Penso com en Vicenç!

Rosa
Rosa
27 març 2013 11:22

Estic totalment d’acord amb en Vicenç. Crec que aquesta seria una solució perfecta per al poble.

Vicenç
Vicenç
23 març 2013 8:13

Només un suggeriment:

Si el solar ha d’estar un, dos o més anys sense edificar, no seria possible que l’ajuntament i els propietaris poguessin arribar a un acord per tal d’aplanar i obrir l’espai al poble?

Salutacions

TERESA
18 març 2013 16:27

Bona tarda. El meu pensament és que si tothom fos responsable dels seus actes ja no es trobaria en aquest malt estat. És molt fàcil tirar les coses a dins pensant que és un lloc abandonat. No passa res, però també és fàcil i més ètic tirar-les al lloc reglamentari a les papereres de qualsevol lloc.

Així, el poble estaria molt més net.
Salutacions

Jaume Juvany
Jaume Juvany
17 març 2013 12:51

Suposo que el Sr. Roger deu saber que en un solar particular l’Ajuntament no ha de netejar RES perquè ja m´agraderia a mi que si tingués un solar el netegés la Brigada. Una altra cosa seria que comuniquessin als propietaris l’obligació de mantenir-lo net. Siguem una mica coherents i no carreguem tota la culpa a l’Ajuntament.

Roger Casasús Farré
Roger Casasús Farré
25 març 2013 22:33
Reply to  Jaume Juvany

Jaume,

has llegit el que vaig escriure fins al final? Quan dic que es “podria arreglar” em refereixo a econòmicament. Si el propietari no vol mantenir el solar en condicions, ho hauria de fer l’Ajuntament i carregar-li la factura als impostos municipals.

I el tema de la tanca està regulat, i si s’incompleix és perquè l’Ajuntament ho permet.

Ara que si ho prefereixes, siguem tots coherents, que l’Ajuntament no supervisi res i confiem en la bona voluntat de cadascú.

I mentrestant el turisme que ens visita es podrà endur unes boniques fotografies del casc antic.

Maria Godayol i Ramos
Maria Godayol i Ramos
7 març 2013 18:35

Van anar molt de pressa a aterrar l’edifici, i sincerament no sé perquè, ara fa molta llàstima veure el solar buit i brut al mig del poble.
Que no s’hi havien d’edificar pisos i botigues?
Si s’havia de deixar així tant de temps potser hauria estat millor veure l’edifici de les monges, encara que vell almenys no feia tanta pena!!